Blogia
RO-ADRIA

Associació RO – ADRIÀ

 

 

RO – ADRIÀ neix d’una amistat especial: amics romanesos i amics catalans que volen donar conèixer les seves cultures. 

 

 

 

 

L’objectiu principal és promoure la cultura romanesa i la cultura catalana en actes de col·laboració i de coneixement mutu i crear llaços d’amistat entre Romania i Catalunya.

 

Ens proposem junts transmetre la imatge real de Romania en Catalunya i fer conèixer la cultura romanesa i la cultura catalana a traves d’actes culturals.

Partint del lema de la Unió Europea - Unitat dins la diversitat - considerem que l’art i la cultura han estat sempre els ambaixadors perfectes per donar conèixer un país.

 

 

-        Els fins de l’ Associació RO - ADRIÀ són:

 

1.     Impulsar, promocionar i difondre activitats de convivència i coneixement mutu entre ciutadans catalans i romanesos.

 

2.     Específicament, organitzar i prendre part en actes multiculturals amb el conjunt de la ciutadania adrianenca, teixint llaços d’amistat, en el marc de la Unió Europea, entre Sant Adrià de Besòs i poblacions romaneses de semblants característiques socials i econòmiques.

 

3.     Aquests objectius o funcions no són limitatius, i poden desenvolupar-se’n molts d’altres de naturalesa diversa i de caràcter general de la promoció de l’art i la cultura.

 

RO – ADRIÀ s’ha presentat oficialment el dia 5 de juliol de 2008 amb l’ocasió de la IV Jornada Gastronòmica Multicultural al MHIC.

 

0 comentarios